Tournament

2&3 June 2023

Buy your tickets now

LEGENDS FOOTBALL TOURNAMENT

Op 2 en 3 juni komen de Legends van AJAX, Brazilië, Colombia en Curaçao samen voor een voetbaltoernooi van wereldklasse op Curaçao.

Dit is een unieke kans om te genieten van de voetbalkunsten van legendarische spelers zoals Edwin van der Sar (AJAX), Ronald de Boer (AJAX), Fabricio Carvalho (Brazilië), Faustino Asprilla (Colombia) en Curaçaoenaar, oud-Ajacied én speler van het Antilliaanse elftal Brutil Hosé. Hij komt uit voor Curaçao. De Legends zullen het als landenteams tegen elkaar opnemen en strijden voor de winst. Op beide avonden komen alle teams in actie.

De avonden zijn gevuld met entertainment, een uitstekende F&B area en natuurlijk de spectaculaire wedstrijden van alle teams. Op vrijdag en zaterdag worden de voorrondes gespeeld, en op zaterdag vindt ook de finale plaats.

Elke wedstrijd duurt 2x 15 minuten met een korte pauze van 5 minuten. Het evenement vindt plaats op de Curaçao Airport Venue, naast de weg naar het vliegveld en tegenover de beroemde grotten van Hato. Hier wordt een heus stadion gebouwd.

Dit evenement wordt georganiseerd door het Curaçao Toeristen Bureau in samenwerking met AJAX, met als doel om sport en spel op een inclusieve manier te stimuleren. 

Koop nu je tickets voor het Legends Footbal Tournament met de legends van AJAX, Brazilië, Colombia en Curaçao op 2 en 3 juni.