Tournament

9 – 10 MEI 2024

LEGENDS FOOTBALL TOURNAMENT

Op 9 en 10 mei komen Legendes van Argentinië, Brazilië, Colombia, Nederland en Curaçao samen voor een wereldwijd voetbaltoernooi op Curaçao.

Dit is jouw unieke kans om te genieten van de magie van legendarische spelers zoals Romario da Souza Faria (BRA), Carlos Valderrama (COL), Sergio Goycochea (ARG), Clarence Seedorf (NED) en Curaçaose Legendes zoals “Toy” Filomena. De Legendes zullen tegen elkaar strijden als nationale teams en strijden voor de overwinning. Alle teams komen beide avonden in actie.

Het plezier eindigt niet op het veld! De avonden zijn gevuld zijn met entertainment en uitstekend eten en drinken. De voorrondes worden gespeeld op donderdag en vrijdag. Op vrijdag vindt ook de finale plaats.

Elke wedstrijd duurt 2x 15 minuten met een korte pauze van 5 minuten, er zullen 4 wedstrijden per avond zijn. Het evenement vindt plaats op de Curaçao Airport Venue, naast de weg naar de luchthaven en tegenover de beroemde Hato Grotten. Hier wordt een echt stadion gebouwd.

Dit evenement wordt georganiseerd door Curaçao Airport Holding (CAH) en haar partners Curaçao Tourist Board (CTB) en Curaçao Wegenbouw Maatschappij (CWM), met als doel sport en spel op een inclusieve manier te bevorderen.

Koop nu je tickets voor het Legends Footbal Tournament met de Legends van Argentinië, Brazilië, Colombia, Curaçao en Nederland op 9 en 10 mei 2024.